You have our full support. Feel free to contact us.

TECHNICAL WEAR

1a_NordΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

TEXTILE JACKETS – Αφαιρέστε όλα τα εσωτερικά μέρη και τα προστατευτικά από το ένδυμα. Πλένεται μόνο στο χέρι: Αφήστε να μουλιάσει σε νερό στους 30 °C με ένα ήπιο σαπούνι για 4 ώρες και τρίψτε τις βρόμικες περιοχές. Μόνο στους πιο επίμονους λεκέδες, χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό σε ένα βαμβακερό πανί και εφαρμόστε το πάνω στο λεκέ με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε αμέσως με ένα πανί βρεγμένο με κρύο νερό. Εάν κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του απορρυπαντικού παρατηρήσετε απώλεια του χρώματος σταματήστε τον καθαρισμό. Μην τρίβετε πάνω από διακοσμητικά ή κεντήματα. Ξεπλύνετε με κρύο νερό. ΜΗ ΣΤΥΒΕΤΕ ή ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ. Για να στεγνώσει: Κρεμάστε το jacket σε καλά αεριζόμενο και σκιερό χώρο, μακριά από άμεση έκθεση στον ήλιο ή σε θερμότητα. Κατά την τοποθέτηση αυτή εξαλείψτε όσο το δυνατόν τις πτυχώσεις. Mη σιδερωθεί πάνω από βέλκρο, φερμουάρ, εκτυπώσεις, κεντήματα, ετικέτες και ανακλαστικές περιοχές. Για να απολυμάνετε το εσωτερικό χρησιμοποιήστε απολυμαντικά αντιμικροβιακά σπρέι. Μην χρησιμοποιείτε πλυντήρια ρούχων.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ

2a_ceΟι προστασίες (PPE) είναι πιστοποιημένες από την SATRA UK με CE, με τεχνικό πρότυπο EN 1621-1

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – Η προστασίες που χρησιμοποιούνται στην ένδυση μοτοσικλέτας δεν εξασφαλίζουν σε καμία περίπτωση απόλυτη ασφάλεια. Οι μοτοσικλέτες είναι εγγενώς επικίνδυνες και δεν παρέχουμε καμία εγγύηση, για το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει το προϊόν. Οι προστασίες είναι σχεδιασμένες για να προφυλάσσουν από τραυματισμούς που προκαλούνται από την πρόσκρουση με το έδαφος ή το οδόστρωμα μετά από πτώση από τη μοτοσικλέτα. Τραυματισμοί που μπορεί να προκληθούν κατά την πρόσκρουση με άλλα αντικείμενα ή άλλα οχήματα μπορεί να μειωθούν ελαφρά.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ – Η σωστή εφαρμογή είναι σημαντική προκειμένου να επωφεληθείτε πλήρως από την προστασία που προσφέρουν τα προστατευτικά που περιλαμβάνονται στο ένδυμα. ∆εν πρέπει να προκαλείται δυσφορία από το ρούχο όταν είστε σε κανονική θέση οδήγησης. Συνήθως, τόσο το ένδυμα όσο και οι προστασίες, απαιτούν μια περίοδο για να προσαρμοστούν στο σχήμα του σώματος. Ελέγχετε τακτικά ότι τα προστατευτικά είναι σωστά τοποθετημένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Μην αφαιρείτε ή τροποποιείτε με οποιονδήποτε τρόπο της προστασίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Σε περίπτωση ατυχήματος αντικαταστήστε της προστασίες αμέσως, ακόμη και αν δεν υπάρχουν ορατές ζημιές.
WARNING – Do not remove or modify the PPE in any way.
WARNING – Replace the PPE immediately if subjected to impact or abrasion, even if there are no signs of visible damage.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ / ΔΙΑΠΕΟΝ

3a_proof• Super resistance power of rain and wind
• Εξαιρετική δύναμη αντίστασης στη βροχή και τον άνεμο
• Μέγιστη διαπνοή.
• Καλή διατήρηση στεγανότητας, άνεσης και αντοχής στο χρόνο.
• Καμία αλλαγή της λειτουργικότητας, του σχήματος και της αίσθησης του υλικού.
Η αδιάβροχη και αντιαναιμική μεμβράνη επιτρέπει τη διαπνοή και εμποδίζει την υγρασία να διεισδύσει στα ενδύματα, παρέχοντας στον αναβάτη υψηλό επίπεδο άνεσης, απαραίτητο για την καλύτερη συγκέντρωση στις απαιτητικές συνθήκες. οδήγησης.

ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ

4a_refleΞεχωρίστε καλύτερα μέσα στη νύχτα!

Περίπου το 75% των ατυχημάτων με μοτοσικλέτες που εμπλέκονται περισσότερα από ένα οχήματα προκαλείται επειδή οι οδηγοί των άλλων οχημάτων δεν μπορούν να διακρίνουν το μοτοσυκλετιστή στο σκοτάδι. Μπορούμε να πούμε ότι, σε γενικές γραμμές, ο μοτοσυκλετιστής δεν είναι ΑΡΚΕΤΑ ΟΡΑΤΟΣ. Τα ανακλαστικά τμήματα συμβάλουν σε σημαντικό βαθμό στην καλύτερη δυνατότητα εντοπισμού του αναβάτη από τους άλλους οδηγούς για ασφαλέστερη νυχτερινή οδήγηση.

ΕΓΓΥΗΣΗ

5a_warranΌλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά για την ποιότητα και φέρουν δύο χρόνια εγγύηση για τα υλικά κατασκευής ή για σφάλματα που σχετίζονται με την παραγωγή.

Τα προϊόντα για αγωνιστική χρήση καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών.

Η εγγύηση δεν καλύπτει ελαττώματα που οφείλονται σε: φυσιολογική φθορά, μη ορθή χρήση, παραποίηση, αμέλεια, απροσεξία ή οποιαδήποτε άλλη αιτία που δεν μπορεί να καταλογιστεί στη NORDCODE, καθώς και περίπτωση επισκευής ή / και τροποποιήσεις που πραγματοποιούν μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Η NORDCODE δέχεται την εγγύηση για επισκευή ή αντικατάσταση αποκλειστικά και μόνο όταν το προϊόν αποσταλεί με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

6a_fovosΌλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά για την ποιότητα και φέρουν δύο χρόνια εγγύηση για τα υλικά κατασκευής ή για σφάλματα που σχετίζονται με την παραγωγή.

Τα προϊόντα για αγωνιστική χρήση καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών.

Η εγγύηση δεν καλύπτει ελαττώματα που οφείλονται σε: φυσιολογική φθορά, μη ορθή χρήση, παραποίηση, αμέλεια, απροσεξία ή οποιαδήποτε άλλη αιτία που δεν μπορεί να καταλογιστεί στη FOVOS, καθώς και περίπτωση επισκευής ή / και τροποποιήσεις που πραγματοποιούν μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Η FOVOS δέχεται την εγγύηση για επισκευή ή αντικατάσταση αποκλειστικά και μόνο όταν το προϊόν αποσταλεί με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

Συντήρηση αδιάβροχων ενδυμάτων

Το πλύσιμο των αδιάβροχων ενδυμάτων κατά διαστήματα, θα εξασφαλίσει την καλύλετη συντήρηση και θα προστατέψει την αδιάβροχη μεμβράνη από τις εκκρίσεις σώματος. Πώς πλένονται:

 •  Αφαιρέστε τα προστατευτικά όλες τις επενδύσεις πριν το πλύνετε
 •  Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό υφασμάτων
 •  Πλύσιμο στο χέρι στους 30 C max. ή στο πλυντήριο στο πιο απαλό πρόγραμμα
 •  Κρεμάστε το μπουφάν και αφήστε το να στεγνώσει
 •  Μη το σιδερώνετε
 •  Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό
 •  Μην το βάλετε σε στεγνωτήριο
 •  Να αποφεύγεται το στεγνό καθάρισμα.

 

Συντήρηση δερμάτινων ενδυμάτων

 •  Μην πλένετε, αλλά σκουπίζετε με ένα υγρό πανί ή χρησιμοποιείτε ειδικό καθαριστικό δερμάτων
 •  Μη το σιδερώνετε
 •  Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό
 •  Μην το βάλετε σε στεγνωτήριο
 •  Να αποφεύγεται το στεγνό καθάρισμα.

Χρησιμοποιείτε τακτικά προϊόντα φροντίδας, για να διατηρείτε την απαλότητα του δέρματος.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προσαρμόστε σωστά τις προστασίες σας

Όλα τα ενδύματα της Nordcode έχουν προστατευτικές θήκες. Για να έχετε την καλύτερη άνεση, βεβαιωθείτε ότι βάζετε την προστασία στη σωστή θέση. Σημειώστε ότι η προστασία θα είναι ελαφρώς σε χαμηλή θέση όταν στέκεστε και θα μετακινηθείτε στο σωστό σημείο στη στάση οδήγησης.

 

Ελέγξτε το μέγεθος σας με ακρίβεια!

Η καλύτερη άνεση και ασφάλεια επιτυγχάνεται όταν φοράτε το σωστό μέγεθος. Ειδικά φορώντας ένα πολύ μεγάλο μέγεθος θα φουσκώνει και θα κυματίζει, προκαλώντας απώλεια ελέγχου και κακή αεροδυναμική. Επίσης, τα προστατευτικά θα παραμείνουν στη θέση τους όταν φοράτε το σωστό μέγεθος. Όταν έχουν υπερβολικό χώρο, ενδέχεται να αποκολληθούν από τη θέση τους κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης.

 

Πώς να χειρίζεστε τα φερμουάρ σας

Το φερμουάρ είναι μια μεγάλη εφεύρεση. Εύκολο στη χρήση, γρήγορο κλείσιμο και άνοιγμα. Ωστόσο, δεν είναι αδιάβροχα. Τα φερμουάρ σας θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση όταν αποφύγετε να τραβάτε (πολύ) σκληρά. Χρησιμοποιήστε τα σε ευθεία κατεύθυνση και προσπαθήστε να τα χειριστείτε χωρίς στροφές όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

Βελτιώστε τη διάρκεια ζωής των αδιάβροχων γαντιών

Όταν παίρνετε αδιάβροχα γάντια, θα επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής τους αν κρατάτε τα δάχτυλα σωστά κατά το βγάλσιμο του γαντιού. Η αδιάβροχη μεμβράνη είναι ένα χαλαρό στρώμα μέσα στο γάντι, το οποίο είναι ενωμένο στις άκρες των δακτύλων για να παραμένει στη θέση του.

 

Βεβαιωθείτε ότι σας βλέπουν!

Ένα μαύρο jacket είναι όμορφο και θα είναι πάντοτε στη μόδα. Για την ορατότητά σας, ωστόσο, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα φωτεινό ή ελαφρύτερο χρώμα, ή ακόμα καλύτερα, μια έκδοση κίτρινου χρώματος fluo. Επίσης φροντίστε το μπουφάν σας να διαθέτει τα απαραίτητα ανακλαστικά ένθετα.

 

Περισσότερη ασφάλεια με πιστοποιημένες προστασίες CE

Όλα τα μπουφάν της Nordcodep διαθέτουν μαλακό προστατευτικό πλάτης. Η αντικάτάστασή του με ένα προστατευτικό πλάτης CE, θα αυξήσει σημαντικά την ασφάλεια σας.

 

Επιταχύνετε το χρόνο στεγνώματος

Η αφαίρεση της αδιάβροχης μεμβράνης θα επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος. Με τον τρόπο αυτό τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό θα είναι σε θέση να πάρει άφθονο φρέσκο,ξηρό αέρα.

 

Πώς να μείνετε στεγνοί

 • Τα αδιάβροχα μπουφάν έχουν πάντα μερικά εμπρόσθια πτερύγια με επικάλυψη για να αποτρέπουν το νερό να τρέχει μέσα. Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, αυτό λειτουργεί τέλεια. Διαρροή μπορεί να συμβεί αν το εμπρόσθιο πτερύγιο κάνει γωνίες, δημιουργώντας χώρους όπου συλλέγεται νερό.
 • Συνδέστε το παντελόνι και το μπουφάν σας σωστά.
 • Βεβαιωθείτε ότι όταν συνδέετε ένα μπουφάν με αποσπώμενη, αδιάβροχη μεμβράνη με παντελόνι, τα συνδέετε με τέτοιο τρόπο ώστε η μεμβράνη του μπουφάν να τοποθετείται πάνω από τα παντελόνια.
 • Φορέστε τα γάντια σας μέσα από τα μανίκια σας!
  Ο μόνος πραγματικά αδιάβροχος τρόπος να χρησιμοποιείτε αδιάβροχα μπουφάν και γάντια είναι να φοράτε τα γάντια μέσα από το μανίκι του μπουφάν. Το νερό θα τρέχει πάντα μέσα στα γάντια σας όταν φοριούνται πάνω από το μανίκι.